top of page

A BPC első nyilvános pályanapja! Minden alkalommal 20 perc vezetési időt kínálunk, kockázat nélkül. Ha bármilyen okból megszakadna egy-egy menet, megállítjuk az órát és garantáljuk az adott csoportnak a hátralévő időt.

🏁 2023. augusztus 19. szombat

Ha nemrég vásárolt jegyet és nem kapott e-mailt a beosztásról, kérjük, hogy 15:00-ig érkezzen meg a regisztrációs sátorhoz, hogy megkapja a menetre való beosztását!

 • A reggeli első menet 09:00-kor kezdődik 

 • A délutáni első menet 13:00-kor kezdődik 

 • Az alkalmakat egyenként számozzuk és az Önnek kiosztott alkalomról később e-mailben értesítést küldünk. 

 • Nem rendelünk hozzá konkrét időpontokat, hogy rugalmasak maradhassunk és biztosíthassuk, hogy a legtöbbet hozza ki a vezetési idejéből.

 • Ezen a napon csak gépkocsikkal lehet részt venni! A motorosoknak még egy kicsit várniuk kell, de további információkért kövessen minket!

 • A balatonfőkajári lakosok kedvezményre jogosultak, további részletekért vegye fel velünk a kapcsolatot!

Biztosak vagyunk benne, hogy felejthetetlen napot fog eltölteni a pályán, ha betartja a következő fontos előírásokat:

 1. Utascsere: Biztonsági okokból az alkalmak során nem engedélyezett az utasok cseréje.

 2. Sebességhatár: Mindenki biztonsága érdekében a parkolóban és a paddock területén 20 km/h sebességkorlátozás van érvényben.

 3. Közlekedési tudatosság: Számítson rá, hogy lassú és gyors forgalommal is egyaránt találkozhat a menetek során. Legyen éber és mindig vezessen felelősségteljesen!

 4. Tájékoztató videó: Nézze meg a tájékoztató videónkat, hogy tisztában legyen a pálya szabályaival és a biztonsági intézkedésekkel.

 5. Kamera korlátozások: Biztonsági okokból nem engedélyezett a kamerák rögzítése az autó külső részén.

 6. Zajkorlát: Kérjük, tartsa tiszteletben a zajelőírást. A határérték 100 dB minden jármű esetén. Ha bármely jármű a mérés során nem felel meg ezen előírásnak, a további menetekből kizárható.

 

Az eseményen való részvétellel elfogadásra kerülnek ezek a szabályok és az esemény általános szerződési feltételei. Javasoljuk, hogy olvassa el őket figyelmesen, mielőtt megvásárolná a jegyét. Élvezzünk mindannyian egy biztonságos és izgalmas pályanapot!

BRIEFING VIDEO

Driving Categories

Válassza ki a kívánt vezetési kategóriát - gondosan mérlegelje, melyik felel meg leginkább az Ön képzettségi szintjének és stílusának.

Vegye figyelembe, hogy a későbbiekben módosíthatjuk az Ön által kiválasztott kategóriát.

219793.png

TOURISTIC

219793.png

SPORTIVE

219793.png

RACER

Ez tökéletes azok számára, akik egyszerűen csak élvezni akarják a pályán való nyugodt autózást, a mindennapi utaknál meglevő sebességkorlátozásoktól mentesen. Bár nincs sebességkorlátozás, a várható sebesség ebben a csoportban nem lesz túl gyors, így nem fogja úgy érezni, hogy gyorsulni kell, vagy aggódnia kell, hogy megelőzik. De ne feledje, a pályán megállni tilos! Ebben a kategóriában csak forgalmi engedéllyel (rendszámmal) rendelkező autók indulhatnak.

Ha jó vezetési készséggel rendelkezik, és készen áll arra, hogy kipróbálja magát egy gyorsabb tempójú környezetben, akkor ezt a kategóriát Önnek találták ki. Számítson arra, hogy az autók nagyobb sebességgel fognak haladni, ezért készüljön fel arra, hogy tartani kell a tempót.

Ez a tapasztalt versenyzőknek lett kitalálva, akiknek nem újak a pályanapok. Ha Ön gyakorlott és élvezi a nagysebességű vezetés izgalmát, üdvözöljük a fedélzeten! Ebben a csoportban még a forgalmi engedéllyel nem rendelkező autók is részt vehetnek.

bottom of page